Ja, hur går graviditeten?
Går in i v 34+0 idag. Har vansinnigt ont i ryggen och det spänner massor i magen. Har fortfarande för mycket fostervatten och lär antagligen ha fram tills att bebis är född. Så länge jag inte har problem så kommer dem inte göra någonting åt det.
Var och röntgade bäckenet i fredags eftermiddags så att jag skulle ha något att gå på i måndags när jag skulle ha en förlossningsplanering. När Ellie skull komma slutade det med kejsarsnitt för att hon satt fast i bäckenet. Jag tror att jag har för litet bäcken för att föda normalt. Säger röntgen att det inte är så kommer jag försöka föda vaginalt, men vill ha en plan B i fall det inte funkar. Det var det vi skulle planera, men dem hade inte fått något resultat. 
Fick en ny tid på tisdag kl 9 istället. Då måste dem ha fått resultatet.
Vi gjorde ett tillväxtultraljud i alla fall när jag ändå var där. Bebis växer som den ska och mår bra. Läkaren uppskattade den till att den vägde 2225g.



(null)

Har en kompis som också är gravid, med sitt första barn. Hon är exakt två veckor före mig.
Förra söndagen hade vi en babyshower för henne. Tyvärr var det en person ( som inte ens skulle vara med) som försa sig, så hon visste om det. Men det blev lyckat ändå. 
Massor med fika och prat och lite lagom med lekar. Och lite presenter. Det blev lyckat och C verkade mer än nöjd i alla fall.

Hemma knallar dagarna på som vanligt. Ellie vaknar runt 7-8 och sover middag runt 12 och somnar för kvällen runt 9. Där emellan är det full fart på henne.
Vi passar på att vara på öppna förskolan när det är öppet. Ellie tycker det är jättekul där. Jag hinner knappt sätta ner henne på golvet förrän hon vill springa iväg. 
Skönt för mig med att komma dit. Absolut måste jag hålla koll på henne, men hon leker så bra där så jag behöver inte springa efter henne varje sekund. Behöver jag inte hemma heller för den delen.
Och sen blir det som att alla hjälps åt att titta till alla barn, så skulle jag inte råka vara i närheten så vet jag att det är okej ändå.
Sen tröttar hon ut sig på ett annat sätt där, så hon kan sova allt från 1-3 timmar när vi kommer hem sen. Skönt för mig, passar på att sova jag med då. Enda gången det går på dagen eftersom hon bara sover en gång.
Det känns skönt inför förskolan på måndag att det går så bra på öppna förskolan. Känns som att det inte kommer bli några problem. Förutom kanske med lämningen. Vi får se.
Ska dit på måndag 9.30 och hälsa på i alla fall. 


(null)

Här kör hon bussen på öppna förskolan.


Undrar om Ellie får pappas hår eller inte?
(null)