Igår sov inte Ellie middag på hela dagen. Hon totalvägrade när jag försökte söva henne gång på gång. Så jag tänkte att hon får väl lägga sig på soffan själv när hon vill sova då.
Runt halv 6 bestämde jag mig för att försöka hålla henne vaken några timmar till så att hon skulle sova för natten, istället för att hon skulle få sova en halvtimme eller så, och somna senare.
Vi åt mat lite senare igår. När Jocke la sig i soffan med henne tog det inte lång stund innan hon somnade. När hon somnade hade hon varit vaken i 11 timmar.
Hon sov hela natten och vaknade vid 6. Jag tyckte det var lite tidigt så jag tog upp henne och la henne bredvid mig. Då somnade hon om till kl 8. Sen låg vi och mös i säkert en timme innan vi gick upp.

Skulle till BM för kontroll av bebis. Allt såg bra ut. Det enda som skulle kunna vara att anmärka på är SF måttet. Man mäter hur stor bebis är i magen. Det är något högt för att vara i v 29. Ska tillbaka nästa vecka och kolla och mäta igen.

Passade på att vara kvar på BVC så Ellie kunde leka lite. Det är ju en annan sak att leka där som att leka hemma.
Imorgon ska jag till läkaren 8,45 och diskutera min rygg. Då är det öppna förskolan mellan 9-13.30.
Hinner stanna till ca 11.30 sen måste vi åka. Ellie ska till farmor ett par timmar och jag ska till Bup på utbildning om Adhd.