Usch, fy och blä vad trött jag är.
Har varit förskyld i en vecka nu och dem senaste dagarna har jag haft dubbelsidig öroninflammation. Nu känns det som att det har försvunnit, bara lock för öronen som vägrar att släppa.

Har väldigt mycket att göra på jobbet denna veckan också, det är ju alla <3 dag imorgon. Det märks på posten vill jag lova.
Det är iofs roligt, det blir ju en utmaning för oss att klara av våran produktion. Jag är processansvarig, då ska man ha koll hit och dit, här och där osv... Men så är det. Två kvällar kvar sen är det över för denna veckan.

I helgen ska hjärtat ha danskurs i Linköping. Det blev bestämt ganska nyligen, så vi bestämde att jag skulle följa med och hjälpa honom istället för att leta med ljus och lykta efter någon annan som kan hjälpa honom. 
Vi bestämde först att vi skulle köra fram och tillbaka hem, skulle kosta ungefär samma som att ta in på hotell. Sen ändrade vi oss. Jag jobbar kväll imorgon, inte mycket sömn innan vi ska upp och åka iväg. Hjärtat jobbar natt imorgon, definitivt inte mycket sömn innan kursen. Åker vi hem på natten mellan lördag och söndag måste vi upp tidigt på söndag morgon igen för att vara på kursen i tid. Så vi bestämde att det är bättre att betala ett hotellrum och kunna sova ut.