Igår gick vi upp kvart i 7. Skulle gått upp halv 7 egentligen så vi skulle hinna äta frukost, men jag kom inte upp ur sängen. Blivit lite lat eftersom jag nästan alltid får sovmorgon för Ellie. 
Hon fick ersättning så hon skulle hinna äta. Vi var tvungna att åka 7.15 för att jag skulle hinna lämna Ellie hos svärmor och komma i tid till specialistmödrarvården.
Ellie somnade om i bilen. Hon var nog inte så glad på mig som väckte henne så tidigt.
Väl på specialistmödrarvården fick jag vänta i 20 min. Var ganska mycket folk, och dem börjar jobba kl8. Känns konstigt att det är sådan kö redan då, men läkarna kanske har behövt springa iväg på annat.
Jag fick komma in och göra ett ultraljud i alla fall. Bebis var inte samarbetsvillig. När hon ville att bebis skulle röra på sig låg den still, och när hon ville att den skulle vara still så sparkade den som bara den.
Bebis är i alla fall normalstor. Hon uppskattade den till 1602g. Däremot har jag på gränsen för mycket fostervatten. Inget farligt så länge jag inte får problem att andas osv, för att magen växer fort.
Ska dit nästa vecka igen och kolla ifall det håller sig eller om det har blivit mer fostervatten. 

Vi har fått förskoleplats till Ellie nu. Så nu är det dags att införskaffa lite kläder som regnkläder osv. Såg att dem hade rea på lekmer.se på Didrikssons kläder. Så jag beställde regnkläder där till Ellie. Tog två olika storlekar när det ändå var rea.
Fick hem dem igår, så passade på att hämta ut dem när jag ändå skulle till Ica.


(null)



På kvällen hade jag körövning. 
Satt upp i 3 timmar först på utbildningen. Sen i bilen när jag hämtade Ellie och körde hem. Sen 2 timmar på kören också.
Min mage tycker inte om att sitta så mycket just nu. Hade jätteont i magen under brösten. Så när jag  kom hem slängde jag mig i soffan, fick äntligen inta ryggläge.
Idag gör det fortfarande ont, men inte alls som igår.  Måste försöka se till att jag får vila lite emellanåt och inte sitta så mycket.

Idag har vi inte gjort nått alls.
Blev väckt av grabbarna imorse. Dem hade glömt ställa klockan så dem skulle inte hinna springa till bussen. Så jag fick hiva mig upp ur sängen  6.55 och köra dem till bussen. Ellie vaknade av att G väckte mig. Var väl tur. Hade känns taskigt att väcka henne så tidigt för att köra fram och tillbaka till bussen.
Trodde hon skulle somna om när vi kom hem, men icke. Hon somnade inte förrän halv 12. Och sov till 14. Jag passade på att sova då också. Men fick inte mer energi för det. Så idag blir det en passiv dag, men jag är ju sjukskriven så ska ju inte göra mer än att ta det lugnt egentligen.
Klarar ändå av att göra lite hemma, men det kan vänta. Det finns kvar imorgon. Är det någon som opponerar sig här hemma så är det bara att ta tsg i saken själv.