Förra veckan bestämde vi att vi skulle ta en tripp ner till Ullared och shoppa lite. Vi var bjudna på 70-årskalas i Skövde så vi tänkte att vi slår två flugor i en smäll.
Det var ganska mycket folk där, men ändå helt okej. Man får andas och ta det lugnt när man är där inne så löser det sig.

Vi skulle sova hos ett par vänner natten mellan lördagen och söndagen, men vi fick ändra planerna.
Ellie var mer gnällig än vanligt när hon inte fick gå själv i affären. Visade sig att hon hade feber så det var inte så konstigt.
För att ta det säkra före det osäkra så valde vi att sova hos en annan nära vän som inte var hemma. Vi fick låna hennes hus. 
Även om det hade varit jättekul att sova hos de andra vännerna, var det skönt att bara sjunka ner i soffan och inte vara social. Var ganska trött efter att ha stigit upp kl 5.

Innan kalaset åkte vi in till stan i Skövde så jag kunde köpa nya cykelbyxor. Mina andra hade spruckit. Dem hade varit med ett antal år.
Sen åkte vi till kalaset.
Det var trevligt, men väldigt varmt. Till slut fick jag ta av Jesper alla kläder så han bara hade blöja på sig. Sen fick vi blöta en handduk som vi kunde svalka honom med. Den här värmen är lite för mycket.
Ellie var piggare, men var nog lite trött av värmen. Hon var inte lika framåt som hon brukar vara. Så vi stannade bara tills fikat sen valde vi att åka hem.

Vi funderade på att stanna och bada på vägen hem, men både Ellie och Jesper sov så gott i bilen så vi valde att köra hela vägen hem istället.

Denna veckan har jag stannat inne med barnen på dagarna. Det är ju så sjukt varmt ute och vi har ac inne. Några kvällar har vi åkt iväg och badat när sambon har kommit hem.
Även om vi har varit inne om dagarna har vi varit sjukt trötta allihop. Ellie har sovit minst tre timmar när hon vilat middag. 
Hoppas värmen sjunker lite grann så man orkar göra något på dagarna.