Kommer inte riktigt ihåg kvällen efter kejsarsnittet. Kommer ihåg att jag myste med mitt lilla hjärta och väntade på barnmorskan. Jag var helt slut men behövde ta medicin innan jag skulle sova. När jag väl fick min medicin fick min sambo ta lillan så jag fick sova. Han var inte speciellt pigg heller egentligen men han tog henne. Det var ju jag som hade "jobbat" hela helgen.
Dem tog blodprover på mig varje dag och blodtrycket. Det visade sig att jag fått infektion efter snittet. Så jag blev kvar till torsdagen. Inte så kul att ligga där hela tiden, men vad skulle jag göra.
Trodde att amningen hade kommit igång ordentligt. Lillan sög bra kändes det som, men när dem gjorde den vanliga undersökningen man gör efter 3 dagar så hade hon gått ner för mycket i vikt. Jag fick en tutte, som jag kallar det, som jag sätter över bröstvårtan så kan lillan ta ett större tag och få mer mjölk i sig.
Jag fick amma henne det hon ville ha, sen fick vi ge henne ersättning efteråt så hon gick upp i vikt.
När vi fick åka hem på torsdagen sa dem att vi skulle komma tillbaka på lördagen och väga henne igen, och dagarna fram till lördagen skulle vi ge henne ersättning.
Vi ville inte ge ersättning så jag hade lillan vid brösten typ hela tiden så hon kunde äta massor. På lördagen hade hon gått upp tillräckligt mycket så det var okej.

Nu har hon blivit 5 veckor och 3 dagar. Dagarna består av att amma, amma, amma. Sen sover hon.
Nu har hon en period där hon är väldigt mammig. Det är mysigt men lite jobbigt samtidigt. Kan inte göra något annat. Hon somnar på mig, lägger jag ifrån mig henne så vaknar hon efter ca 10 minuter och skriker.
Får väl passa på, kommer väl en tid senare i livet där man inte kan gosa med mamma.