Hade träningsvärk i magen ett bra tag efter jag hade tränat Flowin.
Det blev 45 minuters konditionsträning på crosstrainern. Det var inte så mycket folk på gymmet vid lunch. Det var skönt.

helgen var jag och min sambo själva. Det var inte barnhelg och han hade inte kurser.
Vi tog en vääääldigt lång sovmorgon. Vi behövde nog det eftersom vi sov väldigt länge.  
På kvällen gick vi på biodejt. Gick på Taken 3. Den var lika bra som de två föregående filmerna.




Förra julen fick hjärtat ett presentkort på  Gustavsviks spa. Så vi passade på att ta en liten dejt där med. Tycker i ärlighetens namn inte att det är så mycket att ha där faktiskt. Men jag är väl kanske inte någon typisk spa människa.

kvällen var vi i Ljungsbro och dansade. Jag vet att jag har sagt att jag ska ha en paus, men när man vet att att det kommer personer som man inte träffar så ofta så åker man i alla fall. Jag hade en helt okej kväll så det var ändå värt att åka dit.

Tränade Tabata och zumba på måndagen sen. Tabata är kul, men väldigt jobbigt. Man gör olika styrkeövningar med kroppen i 20 sekunder, sen vilar man i 10 sekunder. Sen upprepar man det ett antal gånger. Sedan går man över på andra övningar och gör likadant.
Zumban är dans inspirerat av latindanser. Kondition och koordination är det där. Kul som bara den.
Hade sån sjuk träningsvärk efter det. Hade bokat upp Tabata och step up på torsdagen efter, men kunde fortfarande inte gå ordentligt så jag kände att det inte var någon idé att träna då. Vill ju ändå kunna göra sitt bästa.

Fick ett set i julklapp där jag kan bygga upp mina egna naglar med gelé och tippar. Jag provade det i fredags. Blev kanske inte det finaste men tycker ändå att jag är nöjd för att det var första gången jag gjorde det.




I lördags var det 30års fest för en jobbarkompis. Det var lugnt, men ändå jättetrevligt. Kul att umgås utanför jobbet också.

lördag är det LagSM i dans här i Örebro. Min sambo är medlem på klubben som arrangerar det så han ska vara med och hjälpa till. Själv ska jag vara åskådare tänkte jag.