Det var kul att vara på SM. Det blev en lång dag i publiken. Det började på förmiddagen och slutade på kvällen.
Sista timmarna var lite jobbiga, hade huvudvärk, inget ovanligt med mig tyvärr. Åkte hem och tog det lugnt i soffan och senare sov jag bort det. Dagen efter var jag pigg igen.

Vi skulle egentligen har kommit hem från Teneriffa denna veckan som var. Min sambo skulle hålla danskurs där, och jag skulle hjälpa honom. P g a olika anledningar så blev det framflyttat på obestämd tid.
Eftersom vi redan hade fått våran semester godkänd så bokade vi en weekend i Sälen i stället. Jag drog tillbaka 4 semesterdagar. Kändes onödigt att vara ledig om jag ändå bara skulle vara hemma.
Jag har bara åkt slalom 2 gånger innan. En gång i Alvesta i Hansaslövsbacken, men vet inte om jag kan räkna det. Åkte kanske två timmar den gången. Då åkte jag upp en liten liten bit, plogade ner, och se upp igen. Sen åkte jag med dem andra upp till toppen (inte så jättehög backe) och plogade mig ner.
Sen var vi i Säfsen för drygt ett år sen. Då satt mina pjäxor så konstigt så åkte bara en dag av två. Hade så sjukt ont i fötterna andra dagen och fötterna domnade bort. Dem domnade till och med när jag satt i liften. Hur lätt är det att försöka åka när man inte känner fötterna då.

Det var likadant de två första dagarna i Sälen, hundfjället som vi var mest. Då sa dem att pjäxorna skulle sitta så att tårna nådde framkanten om man stod rakt upp, och böjde man på knäna skulle hälen åka bakåt i pjäxan. Hälen fick inte lyfta i pjäxan. Okej, då fick jag ett par som satt bra. Trodde jag. När jag åkte så domnade fötterna av. Jag kunde inte åka långt innan jag var tvungen att stanna och vila fötterna. Sa till J att fötterna domnade bort, han sa att det gör dem lite grann, men han förstod nog inte att jag menade hela fötterna. Så jag trodde att det skulle vara så, innan man blev van. Men jag orkade inte åka så mycket mer den dagen eftersom fötterna försvann hela tiden. Tredje dagen började jag med att byta pjäxor. Fick en storlek större, och denna killen sa att hälen fick åka upp ca 1-2 cm. Pjäxorna kändes något stora när hälen gjorde det, men fötterna domnade inte bort. Så jag testade dem pjäxorna i backen. Det gick mycket bättre. Nu domnade dem bort lite grann för att jag spände mig så mycket. Kan inte åka så bra än, även om jag gjorde stora framsteg, enligt mig själv i alla fall. Ska komma ihåg det till nästa gång att hälen får lyfta lite grann så att jag får ut så mycket av dagarna som möjligt från början.
 
 
 
fredagskvällen förlovade jag och J oss. Vi hade pratat om att vi skulle göra det när vi var på Teneriffa, men det sket ju sig. Men vi sa att det fungerar ju lika bra att göra det uppe i Fjällen.


här tidigt brukar inte jag vara uppe på helgen.
J ska ha danskurs i Linköping i helgen och jag ska inte vara med. En annan tjej hjälper honom att hålla kursen. Kände att jag lika gärna kunde stanna hemma och försöka göra nått vettigt istället då, än att sitta och glo på en kurs i två dagar. Bad honom att komma och pussa på mig innan han åkte, sen kunde jag inte somna om. Inte likt mig. Brukar vara hur lätt som helst.
Har jag bokat in mig på ett spinningspass kl 10.00 så det gör ingenting, men ändå konstigt.
 
Nu ska det bli lite frukost så jag orkar köra järnet sen.