Nu var det ett tag sen jag skrev igen...
Vad har hänt sen sist då?

Jag var och hälsade på finaste Zazza en helg. Vi var och dansade i Tibro till Kindbergs och Expanders. Var en helt okej kväll, tyvärr inte så mycket folk.
På lördagen fixade jag hennes naglar. Fick ett kit i julklapp så man kan göra själv istället för på en salong. Blir väl inte lika bra som på en salong, men övning ger färdighet.
Sen åkte vi till Skövde och kollade på den omtalade "Fifty shades of Grey" på bio. Mycket bra film tycker jag. Hade bestämt mig för att inte ha för stora förväntningar på den, det var kanske bra? Fast tror jag hade tyckt om den ändå.

 
 
Sen var lite busiga. Vi åkte till Borås och dansade. Vi kom ca 1 timme sent, men vad gjorde det haha Var hemma halv 4 den natten, då var det två flickor som var trötta.

 
Helgen efter det åkte jag ner till Växjö. Skulle ha reunion med tjejerna jag umgicks med i Alvesta innan alla flyttade på sina håll.
Vi käkade god mat och massa gottit, skrattade massor, gick en promenad, umgicks helt enkelt. Var jättemysigt.
Var segt att köra hem på söndagkvällen sen, men hem kom jag i alla fall.
 
 
I helgen hade jag min fina vän Sandra här uppe, mamman till min guddotter.
Jag fick en biljett till Jill Johnson i julklapp av min sambo, och hon fick en av mig så vi kunde gå tillsammans. Hur bra som helst var det. Hade velat ha hennes röst och kunna sjunga likadant.
 
 

Efter det åkte vi till Brunnsparken, Sannex spelade. Vi hann dansa två låtar sen var det dags för kvällens paus. Jag dansade ganska mycket för en gång skull. Känns bra, känns som att danslusten börjar komma tillbaka lite. Positivt tycker jag.
 
Fixade till mina naglar igen när jag kom hem efter att lämnat Sandra på stationen. Blev ganska nöjd denna gången.
 
 


Jobbar kväll denna veckan, men hade fridag i måndags. Så passade på att köra ett pass Tabata. Tungt och jobbigt som vanligt, men kändes som att jag har blivit lite starkare. Kändes som att jag orkade lite mer än jag orkat innan. Det går sakta men framåt.

Sov dåligt i natt igen. Mår inte super just nu. Har feber titt som tätt, mer ont i huvudet än vanligt, hjärtklappning lite då och då och sover väldigt dåligt eller väldigt mycket.
Vaknade till när hjärtat kom hem och såg att det var sol ute. Lyckades somna om igen. När jag sen vaknade bestämde jag mig för att ta en PW i solen.
Det var inte jätteskönt ute tyvärr. Blåste en hel del, men jag gick min promenad ändå. Nu i efterhand var det skönt att jag kom ut.
 
Strax göra mig iordning för att sticka till jobbet...